SJU Suceava nu mai are niciun pat liber la ATI pentru pacienții infectați cu Covid-19, a treia zi consecutiv

Spitalul Județean de Urgență din Suceava nu mai are niciun pat liber la Terapie Intensivă, pentru a treia zi consecutiv, în timp ce 76 de pacienți au forme severe și grave de boală.

Prefectura Suceava anunță că din totalul celor 535 pacienți internați la SJU, 198 pacienți sunt diagnosticați cu coronavirus, alți  86 sunt în zona tampon şi 251 pacienţi sunt cu afecţiuni non-COVID.

Din totalul pacienţilor COVID, 108 prezintă forme medii ale bolii, 14 prezintă forme uşoare, 57 prezintă forme severe, 19 cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, nouă fiind ventilaţi mecanic.

În acest moment, spitalul dispune  de 389 paturi libere, dintre care 34 pentru pacienţi COVID, 242 în sectorul non-COVID, 113 pentru zona tampon, unitatea ATI nu are niciun pat disponibil pentru pacienţi COVID, sunt 32 de ventilatoare libere, din care 17 pentru pacienţi COVID.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 76 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi patru persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt 29 de pacienţi COVID şi cinci persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt 17 pacienţi diagnosticaţi COVID şi două persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului sunt 23 de pacienţi COVID, iar la Spitalul Boli Cronice Siret sunt internaţi 19 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi trei persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, conform Agerpres.

În Suceava, în prezent sunt internate 362 de persoane infectate cu Covid-19. De asemenea, mai sunt internate 100 de persoane suspecte de coronavirus.

În prezent, în judeţul Suceava sunt 1.818 cazuri de infecţie cu noul coronavirus în evoluţie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...