Ghid pentru a trata COVID-19 acasă. Ce le recomandă autoritățile italiene pacienților infectați cu forme ușoare

Autoritățile italiene au conceput un scurt ghid cu reguli de urmate de către pacienții care suferă de forme ușoare de Covid-19 și care stau acasă pentru a se trata.

Până în prezent, îngrijirea la domiciliu a pacienților cu Covid s-a confruntat cu dificultăți nu numai din cauza deficiențelor fiziologice ale medicinei teritoriale, ci și din lipsa unui protocol de îndrumare pentru medicii generaliști, spun autoritățile italiene citate de Il Giornale.

De aceea, a fost conceput un ghid pentru a trata COVID-19 acasă. Acesta are șapte pași și este important să fie respectați cu strictețe.

În primul rând este important să știe ce medicamente trebuie să li se administreze pacienților cu forme ușoare de Covid-19, care sunt tratați la domiciliu.

Paracetamolul este util în cazurile ușoare, dar în cazul în care febra stagnează peste 72 de ore, atunci se poate administra antibiotic. Este interzisă hidroxiclorochină.

Potrivit ghidului din Italia, acest ghid de îngrijire se aplică numai cazurilor ușoare de Covid-19, indeiferent că sunt confirmate printr-un test sau sunt probabil.

Cazurile ușoare sunt descris ca fiind cele care au febră mai mică de 37,5 ° C, stare generală de rău, tuse, dureri de gât, congestie nazală, cefalee, mialgie, diaree, în absența dispneei, deshidratare.

Citește și:

Mai multe articole...

Cele mai citite articole