Șocant! Un fotbalist, fost internaţional U21, a fost găsit strangulat în mașină (Video)

Publicat: 05 oct. 2021, 23:50, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Șocant! Un fotbalist, fost internaţional U21, a fost găsit strangulat în mașină (Video)

Un caz desprins din filmele cu gangsteri a avut loc marți dimineață. Fotbalistul grec Nikos Tsoumanis, în vârstă de 31 de ani, fost internaţional U21, a fost găsit strangulat în maşină, informează mirror.co.uk. Acesta fusese dat dispărut de prietena şi de familia lui.

Autorităţile l-au localizat lângă portul Nea Krini, în Kalamaria, o suburbie a Salonicului. Tsoumanis a fost dus de urgenţă la spital, dar medicii nu mai putut să-I facă nimic.

Potrivit presei din Grecia, rapoartele medicale şi criminalistice arată că fundaşul a murit din cauza sufocării, prin strangulare, posibil cu o cravată. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili dacă este vorba de o crimă sau sinucidere.

https://youtu.be/lFtlrDXGGYM

Tsoumanis juca în Liga a treia, la Makedonikos. După 12 ani, fundașul s-a întors, vara trecută, la clubul la care a debutat ca profesionist. Pentru naționala Under 21 a Greciei, Nikos Tsoumanis a evoluat de două ori, în 2011, în partide cu Belgia şi Germania. De-a lungul timpului, Tsoumanis a mai jucat la echipele Skoda Xanthi, Kerkyra, Aris Salonic, Panthrakikos, Veria, Apollon Pontou şi Triglias.