Șofer la 9 ani: Un puști a provocat un accident într-o localitate din Dolj. Tatăl copilului s-a ales cu dosar penal

Publicat: 20 oct. 2022, 14:46, de Ziarul Puterea, în ACTUALITATE , ? cititori
Șofer la 9 ani: Un puști a provocat un accident într-o localitate din Dolj. Tatăl copilului s-a ales cu dosar penal

Un copil de 9 ani, aflat la volanul unei mașini, a provocat un accident pe un drum din Dolj. Tatăl băiatului s-a ales cu dosar penal. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 18.00, în localitatea doljeană Plenița, pe strada Pieței.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au fost uimiți când au văzut că la volanul autoturismului care a provocat accidentul se afla un copil de 9 ani.

Șofer la 9 ani. Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Dolj, miercuri, 19 octombrie, la ora 18:00, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizaţi prin apel 112, de un bărbat de 28 de ani, din Plenița, cu privire la faptul că pe strada Pieței din localitate s-a produs un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pleniţa i-ar fi încredinţat un autoturism pentru a-l conduce pe drumurile publice, fiului său. Este vorba despre un copil de 9 ani din aceeaşi localitate, care, aflat la volanul autoturismului, la intersecţia străzilor Pieţei şi Stadionului din Pleniţa, a executat manevra de întoarcere, acroşând un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pleniţa.

Citește mai departe pe România24.ro.