Șoferul care a făcut accident în Pasajul Unirii, bun de plată. Primăria Sectorului 4 îl dă în judecată

Publicat: 07 dec. 2022, 07:51, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Șoferul care a făcut accident în Pasajul Unirii, bun de plată. Primăria Sectorului 4 îl dă în judecată
PASAJUL UNIRII_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Un șofer a făcut accident în Pasajul Unirii din Capitală, eveniment care nu s-a soldat cu victime, însă șoferul a fugit de la locul faptei. Motiv pentu care, pe lângă dosarul de la poliție, acesta va fi dat în judecată de Primăria Sectorului 4 pentru distrugere, anunță primarul Daniel Băluță.

„În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. (…) N-au fost înregistrate victime, însă şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliţia Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate”, a scris Daniel Băluţă pe Facebook.


El a subliniat că reprezentanţii autorităţii locale nu vor accepta nicio abatere şi nu vor trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiţii al comunităţii Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă.