Șoșoacă, despre Maia Sandu: Cerșește ajutoare în genunchi, pe sub birouri

Publicat: 13 ian. 2023, 10:55, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE
Șoșoacă, despre Maia Sandu: Cerșește ajutoare în genunchi, pe sub birouri
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a lansat o serie de atacuri suburbane la adresa președintelui Moldovei, Maiei Sandu. Senatoarea e de părere că: ” Maia Sandu cerșește ajutoare în genunchi, pe sub toate birourile”.

Acuzațiile ar fi pornit de la un episod din 2022, când Maia Sandu a susținut un discurs în Parlamentul României. La acel moment, Șoșoacă ar fi avut interdicție de a participa.

„Am fost sunată din Republica Moldova să mi se spun că m-am întâlnit cu Maia Sandu. Niciodată în viața mea nu m-am întâlnit cu Maia Sandu, când a fost la noi în Parlament la Senat, eu nu am avut dreptul să intru în Senatul României, dacă vreți să știți adevărul. Am avut interdicție să intru în Senatul României că doamna Maia Sandu și cu Iohannis au fost în Parlament, au susținut nu știu ce chestii cu egalitatea de șanse pentru femei. Ce chestie? Ce egalitate de șanse în care o femeie nu a avut dreptul să intre în sala Senatului pentru că era doamna Maia Sandu? Aia care se duce și cerșește în genunchi, pe sub toate birourile ajutor pentru Republica Moldova. Ți-ai vândut țara, ți-ai vândut-o lui Soros”, a afirmat Șoșoacă.

Pe un ton la fel de acuzator, Șoșoacă a continuat cu o serie de acuze la adresa Maiei Sandu, despre care spune că și-ar dori să ajungă președinte în România.

„Nu m-am întâlnit niciodată în viața mea cu Maia Sandu și cu atât mai puțin la Oradea și dezmint total aceste știri în care eu m-aș întâlni cu Maia Sandu. Nici nu îndrăznește pitica asta să se întâlnească cu mine. Pitică din punct de vedere politic, nu altceva, că nu știu ce înălțime are, dar din punct de vedere politic este un om mic, pitic care și-a vândut țara. Ai nenorocit țara ceea, care defapt îi aparține României și vrei să devii președinta României, ți-ai vândut Moldova și cerșești ajutoarele și ți-ai vândut propria nație lui Soros vii să îmi iei și țara mea”, a conchis Șoșoacă.