Soția agresorului din Onești a fost arestată. Femeia i-a fost complice

Soția agresorului din Onești, care luni a ucis două persoane pe care le-a sechestrat, a fost arestată preventiv. Decizia a fost stabilită de către Judecătoria Onești.

Potrivit Digi24, femeia a fost arestată fiind acuzată de complicitate la luare de ostatici.

După tragicul eveniment femeia a fost reținută de oamenii legii. Scenele groazei au avut loc, luni, într-un apartament situat la etajul trei dintr-un bloc din Onești. Soția agresorului se afla la acel moment la etajul patru al clădirii.

Apartamentul în care a avut loc evenimentul tragic a aparținut în trecut celor doi soți. Cu 12 ani în urmă însă, proprietatea le-a fost luată printr-o decizie a instanței.

Mai exact, femeia a fost acuzată de o delapidare în dauna unei companii. La firma cu pricina lucrau și cei doi muncitori care ieri au fost uciși. Pentru a acoperi prejudiciul justiția a confiscat apartamentul.

Femeia fusese reținută după ce anchetatorii au stabilit că, în timpul evenimentului de luni, ea se afla la etajul 4 al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul groazei. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.

Firma la care erau angajați cei doi muncitori care au murit deținea, așadar, apartamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu fusese folosită deloc de companie și, potrivit reprezentanților acesteia, recent se luase decizia de a renova imobilul pentru a caza alți angajați ai firmei respective.

Cei doi muncitori, electricieni de profesie, au fost trimiși acolo pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări.

Agresorul a fost anunțat de vecini că sunt persoane în apartament. Acesta a venit, i-a sechestrat pe cei doi electricieni și ulterior i-a ucis. Înainte de crimă bărbatul a încercat să negocieze cu poliția să primească o răscumpărare astfel încât să poată lua apartamentul înapoi.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...