Soția lui Cornel Șfaițer a murit la 57 de ani

Cornel Șfaițer, președintele echipei Poli Iași, trece prin momente extrem de grele. Soția sa, Daniela, a murit duminică, la vârsta de 57 de ani.

Acesteia i s-a făcut rău, iar Cornel Șfaițer a chemat ambulanța. Echipajul venit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru soția oficialului de la Poli Iași.

”FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer.

Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate”, este mesajul postat de către cei de la FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Sincere condoleanțe, Cornel Șfaițer!

ACSM Politehnica Iași este alături de președintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al soției sale, Daniela Șfaițer.

Dumnezeu să o odihnească„, este mesajul postat de reprezentanții clubului Poli Iași.

Daniela și Cornel Șfaițer erau căsătoriți de 35 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...