Soția lui Cornel Șfaițer a murit la 57 de ani

Cornel Șfaițer, președintele echipei Poli Iași, trece prin momente extrem de grele. Soția sa, Daniela, a murit duminică, la vârsta de 57 de ani.

Acesteia i s-a făcut rău, iar Cornel Șfaițer a chemat ambulanța. Echipajul venit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru soția oficialului de la Poli Iași.

”FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer.

Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate”, este mesajul postat de către cei de la FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Sincere condoleanțe, Cornel Șfaițer!

ACSM Politehnica Iași este alături de președintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al soției sale, Daniela Șfaițer.

Dumnezeu să o odihnească„, este mesajul postat de reprezentanții clubului Poli Iași.

Daniela și Cornel Șfaițer erau căsătoriți de 35 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...