Stadionul de rugby Arcul de Triumf se va inaugura odată cu meciul România – Argentina

Federaţia Română de Rugby a anunţat, miercuri, că meciul “stejarilor” cu Argentina se va disputa pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. Acesta va fi primul meci de rugby pe arena de lângă Mănăstirea Cașin.

Ucraina s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020 şi folosea stadionul din Bucureşti ca bază de antrenament, dar naționala țării vecine se va deplasa direct la Roma şi nu va mai reveni în România.

 “Vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor care au înţeles momentul deosebit şi au aşteptat până astăzi. Dacă de dimineaţă eram siguri că vom juca pe Dinamo, la ora 11.00 au sosit primele crâmpeie de speranţă. Acum, după-amiază, avem şi confirmarea oficială. Vom inaugura Arcul de Triumf cu Argentina. Doresc să le mulţumesc celor de la Federaţia de Fotbal şi celor de la MTS pentru sprijin.

P.S. Ucraina nu mai revine la Bucureşti pentru a pregăti următoarea partidă şi Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf a devenit din nou disponibil”, a scris pe Facebook preşedintele forului, Alin Petrache.

Meciul de rugby România – Argentina se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.  Biiletele pentru partidă se pot achiziţiona online pe bilete.ro şi fizic, în reţeaua partenerilor bilete.ro, dar de şi la casieriile de la Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf.

Argentina se află pe locul 9 în clasamentul mondial, iar Stejarii se situează pe locul 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...