Statuia unui câine, veche de 100 de ani, atracție pentru vizitatorii din Brooklyn

Statuia unui câine, veche de 100 de ani, a atras atenția vizitatorilor în cimitirul Green-Wood din sudul cartierului Brooklyn, New York.

Printre miile de statui importante, se numără și cea a lui Rex. Este o statuie din bronz, în formă de câine, ce stă întinsă pe o platformă. De mulți ani, oamenii îi lasă câte o ramură uscată, în semn de omagiu, mai ales că statuia este așezată într-un loc vizibil, la intersecția a două drumuri din cimitir, chiar la umbra unui copac.

Totuși, rămâne un mister dacă într-adevăr acolo este înmormântat un câine, însă locuitorilor le place să creadă povestea. Înainte ca administrația cimitirului să interzică înmormântarea animalelor în 1879, alte câteva animale de companie au fost îngropate alături de proprietarii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...