Strabag, UMB și Aktor – cei mai prolifici constructori de șoșele de mare viteză în luna septembrie

Topul constructorilor de autostrăzi și șosele de mare viteză este condus de compania austriacă Strabag în luna septembrie, conform clasamentului realizat de Economica.net. Austriecii sunt urmați de UMB și Aktor.

Strabag a consemnat un avans de 15% pe șantierele deschise și a reușit să ajungă la o terime din lucrările la drumul de legătură dintre Centura Oradea și A3, un tronson de aproape 19 km.

UMB a progresat cu 8,5 puncte procentuale pe tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania, unde a ajuns la un grad de execuție de 12%, iar pe lotul 2 din Autostrada de Centură București Nord (A0) a avansat cu 8%.

Un avans de aproape 8% au avut și grecii de la Aktor pe lotul 3 din A0 Sud și a ajuns la un grad de execușie de 20% pe tronsonul Bragadiru – Joița (18 km).

UMB a avansat cu 6% și pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (32 km), unde a ajuns la un grad de execuție de 49%.

Și turcii de la Nurol au avansat cu 6 puncte procentuale pe tronsonul Nușfalău – Suplacu de Bacău din Autostrada Transilvania, unde a ajuns la un grad de execuție de 52%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...