Străzile din Sectorul 1 arată ca după bombardament. Clotilde Armand se ceartă cu consilierii în loc să se ocupe de problemele sectorului (VIDEO)

Drumurile din București se degradează pe zi ce trece, o mulțime de gropi fiind raportate pe tot mai multe străzi, inclusiv bulevarde mari din oraș. O parte vor fi astupate odată cu venirea primăverii, dar sunt și străzi care au nevoie de o asfaltare de la zero.

De la un cititor ne-a sosit un videoclip cu câteva șosele din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact Drumul Lăpuș, Aleea Păpușa și Drumul Muntele Găina. După cum se poate observa în video, străzile înguste arată ca după bombardament.

Este evident că nu mai poate fi vorba de o astupare a gropilor din asfalt, ci de o refacere integrală a străzilor. Din păcate, nu par să existe planuri de refacere în viitorul apropiat.

De altfel, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, preferă să se certe cu compania de salubritate, ceea ce duce la munți de gunoaie care rămân pe străzi. Indiferent dacă are dreptate să rezilieze contractul cu Romprest sau nu, edilul ar trebui să găsească o soluție care să implice și curățarea străzilor și ridicarea gunoaielor menajere deoarece aceasta ține de viața și sănătatea locuitorilor din sector.

Deocamdată, Clotilde Armand a reușit să piardă și susținerea membrilor PNL din Consiliul Local, care nu mai votează toate proiectele sau deciziile edilului, dar și pe cea a lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, care a amendat ADP Sector 1 pentru toaletarea excesivă a arborilor.

Ultimul scandal apărut în administrația Sectorului 1 este legat de parcările de reședință, pentru care se dorește digitalizarea și reconfigurarea, dar proiectul pare a fi dat cu dedicație către firma Vega Com, după cum scrie Hotnews.

1 COMENTARIU

  1. Clotilde Armand are perfecta dreptate.
    Tradiția rromâneasca si ne munca la arogantul român acasă, provoacă stări mari conflictuale.
    Nu va mai plângeț,i oricum s-ar pune problema, tot in groapa de gunoi stați.
    Dupa 31 de ani de democrație, ne aflam toții in Țiganiada – Româneasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...