Străzile din Sectorul 1 arată ca după bombardament. Clotilde Armand se ceartă cu consilierii în loc să se ocupe de problemele sectorului (VIDEO)

Drumurile din București se degradează pe zi ce trece, o mulțime de gropi fiind raportate pe tot mai multe străzi, inclusiv bulevarde mari din oraș. O parte vor fi astupate odată cu venirea primăverii, dar sunt și străzi care au nevoie de o asfaltare de la zero.

De la un cititor ne-a sosit un videoclip cu câteva șosele din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact Drumul Lăpuș, Aleea Păpușa și Drumul Muntele Găina. După cum se poate observa în video, străzile înguste arată ca după bombardament.

Este evident că nu mai poate fi vorba de o astupare a gropilor din asfalt, ci de o refacere integrală a străzilor. Din păcate, nu par să existe planuri de refacere în viitorul apropiat.

De altfel, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, preferă să se certe cu compania de salubritate, ceea ce duce la munți de gunoaie care rămân pe străzi. Indiferent dacă are dreptate să rezilieze contractul cu Romprest sau nu, edilul ar trebui să găsească o soluție care să implice și curățarea străzilor și ridicarea gunoaielor menajere deoarece aceasta ține de viața și sănătatea locuitorilor din sector.

Deocamdată, Clotilde Armand a reușit să piardă și susținerea membrilor PNL din Consiliul Local, care nu mai votează toate proiectele sau deciziile edilului, dar și pe cea a lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, care a amendat ADP Sector 1 pentru toaletarea excesivă a arborilor.

Ultimul scandal apărut în administrația Sectorului 1 este legat de parcările de reședință, pentru care se dorește digitalizarea și reconfigurarea, dar proiectul pare a fi dat cu dedicație către firma Vega Com, după cum scrie Hotnews.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

Update Ora 1,45: Peste 100 de drone iraniene au fost deja interceptate. Potrivit rapoartelor, nu este implicată doar armata SUA, ci și avioanele de...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....