SUA: Sunt gemeni, dar nu au aceeași dată de naștere

O tânără californiană a născut la sfârșitul lui 2021 doi copii la o diferentă de 15 minute unul de celălalt. Până aici nimic anormal, doar că primul copil a venit pe lume la 31 decembrie ora 23:45 și al doilea la miezul nopții de 1 ianuarie 2022.

”Este o nebunie pentru mine ca să am gemeni și ei să aibă aniversări la date diferite”, a transmis mama, Fatima Madrigual, într-un comunicat de presă citat de People, preluat de HuffPost.

Alfredo Antonio Trujillo, care s-a născut primul, la 23:45 în anul 2021, cântărea la naștere 2,749 kilograme. Sora  lui geamănă, Aylin Yolanda Trujillo, este printre primii bebeluși veniți pe lume în 2022, pentru că s-a născut la 1 ianuarie la miezul nopții. Ea cântărea 2,664 kilograme.

Este una dintre sarcinile memorabile din carierea mea, a declarat doctorul Ana Abril Arias, medic de familie, care a ajutat-o pe Fatima Madrigual să nască gemenii. A fost o bucurie absolută să-i ajut pe cei doi bebeluși să vină pe lume aici în deplină siguranță în 2021 și 2022. Ce mod incredibil de a începe un nou an!

Fatima Madrigual și gemenii vor merge în curând acasă, unde îi așteaptă în special ceilalți trei copii ai mamei: două fete și un băiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole