Supertatăl: Brad Pitt primește temporar custodia comună a celor șase copii

Brad Pitt primește temporar custodia comună a celor șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie, declară pentru CNN două surse apropiate cazului. Decizia instanței a venit acum câteva săptămâni, iar Jolie a făcut deja apel.

Decizia nu este definitivă. Procesul este în derulare și suntem departe de o decizie finală. Angelina consideră că ea și copiii au fost privați de un proces corect și continuă caute cea mai bună soluție pentru bunăstarea copiilor”, spune un reprezentant al Angelinei Jolie.

Următoarea înfățișare are loc pe 9 iulie, la Curtea de Apel California. Cuplul s-a separat în 2016, dar condițiile divorțului nu au fost integral stabilite. Jolie a declarat anul trecut că făcut pasul pentru bunăstarea familiei sale: „ A fost decizia corectă. Mă voi concentra pe vindecarea lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Aproape 5 000 de kilograme de obiecte pirotehnice, confiscate în urma...

Poliţiştii din judeţul Ialomiţa au reuşit să indisponibilizeze 4.500 de kilograme de obiecte pirotehnice în urma unor ample percheziţii desfăşurate în municipiul Slobozia şi...