Surpriză pentru utilizatorii Facebook. Funcția pentru rugăciune online va apărea în curând

Utilizatorii Facebook vor avea o nouă funcție pe rețeaua de socializare. Aceștia vor putea participa la rugăciuni online, prin intermediul paginilor de grupuri.

Astfel, utilizatorii aplicației vor putea crea grupuri cu scop religios și de rugăciune. Pentru moment, instrumentul este disponibil doar în SUA.

În încercarea de a-și mări și mai mult baza de utilizatori, Facebook a introdus și funcția de rugăciune. Astfel, se urmărește atragerea persoanelor din comunitățile religioase, informează Reuters.

Încă din 2017, Mark Zuckerberg a adus în discuție importanța comunităților religioase pe Facebook, ca o modalitate de a conecta aplicația cu și mai multă lume.

Zuckerberg a demarat, ulterior, o echipă care să de ocupe de parteneriatele religioase și de grupurile de enoriași.

Astfel, odată cu perioada pandemiei, s-a decis și introducerea funcției pentru rugăciune, fiind considerată necesară, în contextul în care oamenii au petrecut foarte mult timp în casă, iar slujbele cu un număr mare de participanți au fost restricționate în mai multe state, în vederea combaterii răspândirii SARS-CoV-2.

Totodată, în viitor se urmărește și ca liderii religioși să își țină ceremoniile online, pe Facebook, cu ajutorul instrumentelor de realitate virtuală și realitate augmentată.

Cum funcționează funcția pentru rugăciune online

În SUA, funcția de rugăciune online este deja testată. Oamenii s-au înscris în grupurile dedicate comunităților religioase, iar enoriașii primesc inclusiv notificări care să le reamintească să participe și a doua zi la rugăciune.

Postările din grupurile de rugăciune vor fi folosite și pentru a putea afișa reclame personalizate. Un purtător de cuvânt al companie a afirmat că informațiile conținute în postări vor fi folosite și pentru a afișa reclame personalizate utilizatorilor, în funcție de preferințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...