Surpriză politică: Corina Bokor, omul de încredere al lui Iohannis, schimbă tabăra și se alătură PSD-ului

Publicat: 03 apr. 2024, 11:20, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ
Surpriză politică: Corina Bokor, omul de încredere al lui Iohannis, schimbă tabăra și se alătură PSD-ului

Corina Bokor, viceprimarul Sibiului cu o vechime de 10 ani și apropiată de președintele Klaus Iohannis, a surprins prin decizia sa de a se alătura Partidului Social Democrat (PSD).

Această schimbare neașteptată vine după ce Corina Bokor nu a reușit să intre pe lista de consilieri a Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), partid foarte apropiat de Iohannis. Bokor a explicat că a ales să se alăture PSD-ului datorită dinamismului echipei și dorinței de a dezvolta orașul Sibiu. Ea și-a exprimat dorința de a împărtăși experiența sa și de a lucra alături de colegii social-democrați pentru realizarea unor proiecte importante pentru comunitate.

Corina Bokor: Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați

”Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”, spune Corina Bokor.

”Mă bucur că doamna viceprimar a ales să se alăture echipei noastre! Împreună, vom deveni mai puternici, iar experiența sa în administrația publică locală cu siguranță va fi folosită în beneficiul sibienilor, de către echipa social-democrată.”, arată Bogdan Trif.