SURPRIZA primarului din Tel Aviv

Epidemia de coronavirus s-a dovedit deosebit de dificilă pentru sectorul cultural din întreaga lume, astfel că inițiativele în aer liber sunt aproape singura alternativă pentru evenimente culturale.

Iată că, în acest context dificil, municipalitatea din Tel Aviv lansează primul „cinema plutitor” din Israel. Primarul metropolei, Ron Huldai, vine cu această surpriză: primul cinematograf plutitor din Israel, pe lacul de agrement din Parcul HaYarkon, potrivit Anima News. Deschiderea cinematografului plutitor „sail-in” se alătură unei lungi liste de inițiative municipale lansate în ultimele luni pentru a sprijini activitatea culturală a orașului.

Inițiativele de până în prezent includ spectacole în aer liber în restaurante și cafenele, evenimente culturale online și în aer liber, în conformitate cu instrucțiunile Ministerului Sănătății, vizite ghidate în aer liber prin oraș, cursuri educaționale, educație fizică pe acoperișul Primăriei Tel Aviv sau concerte pe acoperișul Muzeului Eretz Israel.

70 de bărci

În urma aprobării acordate de Ministerul israelian al Sănătății evenimentelor în aer liber, municipalitatea va lansa acum cinematograful plutitor „sail-in”,  în parteneriat cu Cinemateca Tel Aviv. Astfel, 70 de bărci care respectă distanțarea socială vor fi disponibile pentru participanții la film, adulți și copii, care doresc să se bucure de o noapte de divertisment cinematografic sub stele.

Bărcile se vor afla la doi metri una de cealaltă în permanență în fața unui ecran mare, ceea ce va asigura o experiență sigură și distractivă și va permite astfel tuturor deținătorilor de bilete să plutească și să se relaxeze pe timpul a cel puțin cateva ore. Evenimentul a primit aprobarea Ministerului Sănătății și va avea loc în conformitate cu standardele de sănătate publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole