Surse: Liderii PSD pregătesc moțiunea de cenzură

Întâlnire la nivel înalt în rândul social – democraților, la acest sfârșit de săptămână: se reunesc la Brașov pentru a pregăti moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Surse din interiorul partidului au declarat că mai mulți lideri PSD se vor afla față în față în acest week-end la Brașov, pentru a pune la punct tema și calendarul moțiunii de cenzură, în condițiile în care actuala sesiune parlamentară se apropie de sfârșit.

De altfel, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat în repetate rânduri că partidul pe care îl reprezintă va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune parlamentară.

Categoric, în această sesiune parlamentară vom depune moţiunea de cenzură”, a răspuns pe această temă ultima dată la Antena 3, la mijlocul lunii aprilie.

Tot atunci, liderul social – democrat recunoștea că PNL nu îşi va da jos propriul Guvern, dar miza pe faptul că în USR PLUS sunt două tabere.

Sunt ferm  convins că PNL nu îşi va da propriul Guvern jos deoarece nu poate. Acum să vedem, USR sau PLUS va da Guvernul Cîţu jos. Nu e suficient că sunt trei guverne într-unul singur, vedem acum că sunt şi două tabere în interiorul USR, unul e USR şi unul este PLUS şi fiecare are cerinţele lui”, a mai spus Ciolacu.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole