„Survivor România” 2023. Mesaj pentru concurenți

Pro TV a dat startul înscrierilor pentru viitorul sezon „Survivor România” 2023 încă din vară. Postul TV a informat deja cum va decurge show-ul și că la cârma sa se va afla tot prezentatorul Daniel Pavel.

Survivor România, formatul care scoate concurenții din zona de confort, revine în 2023 la Pro TV. Cei care vor să se înscrie în competiție o pot face în continuare. Postul de televiziune a anunțat de pe 30 septembrie, că înscrierile sunt în toi.

Competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului este în preferințele telespectatorilor. Și al celor care ăși doresc să concureze.

Până la noul sezon, curajoșii care vor lua startul sunt așteptați la casting, după ce vor completa formularul disponibil pe site-ul Pro TV.

„Survivor România” 2023. Mesaj pentru concurenți

Prezentatorul Daniel Pavel a avut un mesaj pentru cei care vor să participe la castingul pentru „Survivor România” 2023.

Națiune Survivor România, pentru următorul sezon al show-ului tău de spirit tare și suflet mare a venit momentul să-ți spun: e acum sau niciodată! Dacă vrei să convertești adrenalina unică de spectator în șansa reală de jucător în arena dominicană, Survivor are pentru tine casting-ul mai mult decât deschis. Aplică AICI pe survivor.protv.ro, că ne vedem ACOLO, la Survivor România”, a transmis prezentatorul a ceea ce este considerat unul dintre cele mai puternice formate de televiziune din lume.

Citiți și: „Criza din Taiwan: scenarii posibile”. Pe ce post de televiziune le puteți vedea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...