Tânără din Timișoara, prinsă drogată la volan. O altă femeie deținea asupra ei substanțe interzise

Publicat: 20 mai 2024, 13:13, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Tânără din Timișoara, prinsă drogată la volan. O altă femeie deținea asupra ei substanțe interzise
Sursa Foto: Google

Este haos pe străzile din Timișoara, după ce tot mai multe persoane au fost prinse drogate în trafic. Duminică noaptea, alte două femei s-au ales cu dosar penal pentru consum de droguri, respectiv deținere de substanțe interzise.  

Probleme cu drogurile în Timișoara

Fenomenul substanțelor interzise ia amploare în Timișoara și în județ, după ce tot mai multe persoane au fost depistate pentru consumul sau deținerea de droguri. Seara trecută, două femei s-au ales cu dosar penal din același motiv.

Noaptea trecută, o șoferiță de 37 de ani a fost oprită de polițiști pe strada Splaiul Tudor Vladimirescu. Oamenii legii au testat-o cu aparatul din dotare, iar rezultatul a fost pozitiv.

„La data de 17 mai, în jurul orei 00:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara, un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 37 de ani. În urma testării acesteia cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Timiș.

Ulterior, femeia a fost condusă la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice. Între timp, a fost dechis un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Cu droguri în centrul Timișoarei

Tot în Timișoara, o tânără de 23 de ani a fost prinsă în timp ce deținea asupra ei 13 plicuri tip «ziplock», ce conțineau substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Fata a fost prinsă de polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, care au identificat-o pe strada Lacului. Bunurile găsite au fost ridicate și duse la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, unde a fost deschisă o anchetă în acest caz.

„Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare pe strada Lacului din Timișoara au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, asupra căreia ar fi fost găsite 13 plicuri tip «ziplock», ce conțineau substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive”, a transmis IPJ Timiș.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri în vederea consumului.