Țara arde și baba se piaptănă: Marcel Boloș aruncă 5.000.000 de euro pe bilete de avion

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, demonstrează că una vorbește la Guvern și la televizor și cu totul altceva face la ministerul unde a fost impus de către anumiți băieți cu ochii roată.

Bilete de avion la discreție

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene condus de Marcel Boloș a lansat recent pe SEAP o licitatie pentru ”achiziționarea serviciilor de transport aerian intern și internațional de pasageri, în funcție de necesitățile specifice și în limita bugetului alocat”.  Practic este un contract cadru pentru patru ani  de achiziționare de bilete de avion  în valoare de 24.511.465 de lei, adică de circa 5.000.000 de euro. În anunțul de pe SEAP se mai menționează” ”Cantitatea estimată maximă aferentă unei luni este 96 bilete pentru rute internaționale și 144 bilete pentru rute interne, (reprezentând 244 de bilete de avion), respectiv 4.600 bilete de avion pentru rute internaționale și 6.900 bilete de avion pentru rute interne (reprezentând 11.500 de bilete de avion în total pe toată durata Acordului-Cadru”.

Doar 14 persoane se ocupă de licitație

Numai că din anunțul de pe SEAP mai reiese câtă birocrație există la acest minister. Pentru organizarea acestei licitații răspuns atenție, 14 persoane, în frunte cu ministrul Marcel Boloș. Este vorba de doi secretari generali-adjuncți, patru directori generali, doi directori generali adjuncți, un director, un șef de serviciu, un șef de birou, doi consilieri și bine înteles ministrul Marcel Boloș. Iată cine sunt responsabilii din MIPE care se ocupă de această licitație:

Ioan Marcel BOLOȘ Ministru

Petronel MUNTEANU Secretar General Adjunct

 Cecilia VĂDUVA Secretar General Adjunct

 Mihaela Raluca Terchilă Director General

 Ileana Mirela IORDACHE Director General

 Mioara ȘERBU Director General

 Veronica Valentina MITRAN PITICU Director General

 Liana Cătălina MANEA Director

 Adrian-Gabriel MANEA Șef serviciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...