La polul opus: Țara în care sute de oameni ies în stradă și cer reguli mai stricte

În timp ce în România au avut loc din nou proteste față de măsurile restrictive, în Germania există o grupare de câteva sute de persoane care a ieșit în stradă pentru a cere reguli mai stricte.

Mișcarea „Zero COVID” a pornit în Germania și este formată din oameni care sunt de părere că regulile restrictive ar trebui înăsprite.

Conform dpa și Agerpres, în Bremen şi Hanovra au protestat peste 200 de oameni, în timp ce în jur de 50 de persoane au manifestat la Goettingen.

La Berlin au ieșit în stradă 20 de oameni, iar la Dusseldorf au manifestat 70 de persoane.

Demonstraţii erau planificate în aproximativ 30 de oraşe din Germania şi Austria.

Organizatorii au declarat că la manifestații au participat, în total, câteva mii de persoane.

Protestatarii sunt nemulțumiți de restricții și cer să primească de la locul de muncă o pauză plătită de trei săptămâni.

Protestatarii acuză că spațiile de birouri în care lucrează sunt „focare de coronavirus”.

„Nu este posibil ca viaţa privată să fie total redusă în timp ce încă nu există aplicarea dreptului de a lucra de acasă”, conform solicitărilor protestatarilor.

La Potsdam, oamenii au manifestat pentru mai multă siguranţă în şcoli şi grădiniţe şi au cerut suspendarea predării în şcoli din motive de siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...