Târgul de Crăciun din Craiova pe locul 3 în topul celor mai frumoase târguri din Europa

Târgul de Crăciun din Craiova se află pe locul trei în clasamentul celor mai frumoase târguri de Crăciun, cu un punctaj de aproape 42.000 voturi,în cadrul clasamentului pentru Best Christmas Market.

Cele mai multe voturi au provenit din afara României – SUA, Marea Britanie, Țările de Jos și Germania, conform comunicatului oficial al organizației European Best Destinations.

Lia-Olguța Vasilescu, despre târgul de Crăciun de la Craiova

„După rezultatul onorant de anul trecut, când turiști din toată lumea au apreciat că târgul de Crăciun de la Craiova merită să fie în primele șase din Europa, chiar de la prima noastră participare într-o asemenea competiție, anul acesta am început pregătirile încă din primăvară. Mai ales că promovarea de anul trecut a transformat Craiova, în doar câteva luni, într-o adevărată destinație turistică. Astfel, pentru ediția din acest an, am extins suprafața târgului în mai multe piețe, am montat cele mai frumoase decorațiuni luminoase în tot centrul orașului și am realizat căsuțe unicat, concepute special de cei mai talentați artiști pentru Craiova. Dacă anul trecut, Craiova obținea cel mai bun rezultat ca oraș nou intrat în acest clasament internațional, anul acesta avem confirmarea că investițiile făcute de administrația locală în domeniul cultural-turistic nu au fost făcute în van”, a declarat Lia-Olguța Vasilescu.

Pe locul al doilea în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun se clasează orașul Gdansk din Polonia, care are cu 6.137 de voturi mai mult. Budapesta, care a câștigat competiția din acest an, a fost votată de 51.253 de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole