Tarom se gândește la suporterii români: să le ia bani mulți! Lufthansa cere cu 30% mai puțin

Publicat: 22 iun. 2024, 13:12, de Cristian Matache, în Transporturi , ? cititori
Tarom se gândește la suporterii români: să le ia bani mulți! Lufthansa cere cu 30% mai puțin

Compania națională Tarom susține că oferă o surpriză enormă suporterilor români care vor dori să meargă la Frankfurt pentru meciul României cu Slovacia, însă prețurile sunt enorme în comparație cu ceilalți operatori de transport aerian.

Sâmbătă, la ora prânzului, un bilet București-Frankfurt dus-întors, pentru perioada 26-27 iunie, costă 713 euro.

Comparativ, un bilet la Lufthansa e mai ieftin cu vreo 30%.

 

TAROM a dezvăluit prețul unui bilet de avion pentru suporterii care doresc să asiste la meciul dintre România și Slovacia de pe stadion, dar care încă nu și-au achiziționat un bilet.

Confruntarea dintre România și Slovacia este programată pentru miercuri, 26 iunie, începând cu ora 19:00 și se va desfășura pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt.

Compania TAROM a făcut tam-tam că organiza un zbor special pentru suporterii români care doresc să participe la meciul contra Slovaciei, iar prețul acestui zbor este unul considerabil.

TAROM solicită o sumă uriașă de euro pentru un bilet dus-întors pe ruta București – Frankfurt, fapt ce denotă intenția companiei de a profita de entuziasmul generat printre suporterii echipei naționale ca urmare a victoriei obținute de România în meciul cu Ucraina, scor 3-0, ce a propulsat echipa pe primul loc în Grupa E.

Zborul de plecare este programat pentru data de 26 iunie, în ziua meciului, iar întoarcerea este prevăzută pentru ziua următoare. Acesta reprezintă primul zbor organizat de TAROM în contextul acestei partide, în timp ce alte companii aeriene oferă deja de ceva vreme astfel de servicii.