TAROM vinde acțiunile deținute în două societăți comerciale

Părțile sociale pe care compania TAROM le deține în cadrul companiilor Romanian Fuelling Services SRL și Globe Ground România SRL vor fi vândute în perioada următoare prin licitație.

Părțile sociale pe care compania TAROM le deține în cadrul companiilor Romanian Fuelling Services SRL și Globe Ground România SRL vor fi vândute în perioada următoare prin licitație.

Conform aprobării primite, prețul de pornire al licitației de vânzare a părților sociale să fie cel stabilit de evaluator, însă prețul nu este menționat în documentele văzut de Boardingpass. De asemenea, Consiliul de Administrație și conducerea TAROM pot decide dacă vor angaja un consultant extern, specializat în tranzacții de vânzare-cumpărare de acțiuni/părți sociale, care să asigurare finalizarea cu succes a procesului de vânzare a participațiilor deținute de TAROM la aceste societăți. În ceea ce privește participația TAROM în cele două societăți comerciale, compania aeriană de stat deține 50% din părțile sociale ale Romanian Fuelling Services SRL. Romanian Fuelling Services SRL este entitatea juridică sub care operează în țara noastră compania Air bp, parte a multinaționalei British Petroleum (bp).

1 COMENTARIU

  1. Mindrescu ii vinde acțiunile lui Ivascu de la RAS.
    El a pus la cale tot.
    La aeroport e programată aga pt 5 Ianuarie cu același subiect- vânzarea acțiunilor deținute de Aeroport. Ar trebui documentat faptul ca Ivascu i a făcut lucrarea de dizertatie la master lui Mindrescu. Master pe care l a terminat anu trecut in 4 ani pt ca a tamas repetent de 2 ori!!!
    Ar trebui documentat și care este parandărătul care îl așteaptă Mindrescu de la Ivascu cand in vedere legăturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...