Tichete sociale 250 lei. Județele în care au intrat banii, în decembrie

Deși autoritățile au anunțat că ultima tranșă din acest an a ajutorului de 250 lei pentru pentru achiziția de alimente și mese calde va ajunge în conturile beneficiarilor undeva în perioada 19-23 decembrie, se pare că sumele au fost virate deja pe card în anumite județe din țară.

Este vorba de beneficiarii din județe precum Bacău, Dâmbovița, Argeș, Dolj, Vrancea, Vâlcea, Iași, Suceava, Neamț, Prahova, Botoșani, Olt, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Ilfov, Teleorman, dar și de cei din București. Aceștia au confirmat pe grupurile de profil de pe Facebook că au intrat în posesia banilor.

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, declarase recent că tichetele sociale de 250 lei vor ajunge la beneficiari în luna decembrie înainte de sărbători, astfel încât cei care primesc voucherele de 250 lei să le poată folosi de sărbători.

Citește și Vouchere sociale – Lista magazinelor unde pot fi folosite tichetele pentru alimente în valoare de 250 lei

De aceste vouchere sociale beneficiază următoarele categorii de cetățeni: pensionarii din sistemul public de pensii, pensionarii aflaţi în evidenţa caselor de pensii sectoriale şi beneficiarii de drepturi prevăzute de legi cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei; persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei.

Citește și  Ce produse alimentare se pot cumpăra cu tichetele sociale de 250 lei

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...