Toni Grecu, printre pacienții afectați de incendiul de la Institutul „Matei Balș”: cum se simte artistul

Publicat: 29 ian. 2021, 09:57, de Mădălina Bălăceanu, în Sănătate , ? cititori
Toni Grecu, printre pacienții afectați de incendiul de la Institutul „Matei Balș”: cum se simte artistul
Toni Grecu infectat cu COVID-19

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, se află printre pacienții care au fost transferați după incendiul cumplit de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Artistul era internat în spital după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Toni Grecu a fost transferat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București. Conform surselor Realitatea PLUS, starea de sănătate a fondatorului Divertis este stabilă.

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 21 ianuarie și a fost internat la Spitalul Matei Balș.

În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

Incendiul de la Spitalul Matei Balș

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la Instititutul ”Matei Balş” din Capitală, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID. Patru  pacienţi au murit, trei fiind deja găsiţi carbonizaţi de echipele de intervenţie, iar o a patra persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

În urma incendiului puternic care a izbucnit vineri dimineață la un corp de clădire de la Spitalul Matei Balș din București, 53 de pacienți au fost transferați către alte spitale din Capitală, anunță Ministerul Sănătății