Incendiu la Spitalul Matei Balș din Capitală. Update: Cinci pacienți au decedat

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la un corp de clădire de la Spitalul Matei Balș din București. Pompierii au activat codul roșu de intervenție. Mai multe persoane au murit la parterul clădirii unde a izbucnit incendiul.

UPDATE: Bilanțul deceselor a ajuns la cinci. Informația a fost confirmată de ministrul de Interne Lucian Bode. Se pare că a cincea victimă a fost găsită carbonizată în baia spitalului.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în totalitate în jurul orei 7:30. Au fost patru decese și a fost declanșat planul „roșu”. „Nu mai avem alte persoane în stare critică”, a declarat Raed Arafat. La acest moment s-a pornit și o anchetă pentru a găsi cauzele incendiului.

UPDATE: Din primele informații, trei persoane au murit în saloanele de la parterul clădirii în care a izbucnit focul.

––––––––––-

În jur de 100 de persoane se aflau în clădire în care a izbucnit focul, a transmis ISU București-Ilfov.

Incendiul a fost stins, iar pompierii au format echipe de căutare și salvare, deoarece în urma focului s-au produs degajări mari de fum, care au cuprins toată clădirea.

Toate persoanele aflate înăuntru au fost evacuate, iar răniții au fost preluați de echipaje SMURD și duși la alte spitale.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre numărul victimelor sau de la ce a izbucnit focul.

Citește și

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...