Toni Petrea, după ce a revenit cu victorie la FCSB: „A fost greu, foarte greu. Budescu nu este afectat de critica patronului”

Toni Petrea a revenit cu victorie la FCSB. Vicecampioana en-titre a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

„A fost greu, foarte greu. O primă repriză în care am pus presiune pe adversar, am încercat să facem un presing foarte avansat, să nu le dăm posibilitatea să construiască. Am reușit în mare parte, însă n-am reușit noi să punem în pericol poarta adversă. Am primit un gol la singura situație a adversarului din prima repriză, care ne-a cam amețit un pic.

La pauză, am avut o discuție cu băieții și le-am explicat ce vreau. Mă bucură faptul că, în repriza a doua, am pus și mai mare presiune pe adversari și am pus probleme. Am reușit să revenim și să câștigăm, într-un final incendiar, pot să spun.

Eu zic că agresivitate am avut, am recuperat mingi. Pe faza de atac, n-am găsit soluțiile potrivite la momentul potrivit. Ar fi trebuit să speculăm spațiile, dar ne-a lipsit ultima pasă și ne-am complicat în anumite momente.

Budescu e un jucător experimentat, pe lângă faptul că este foarte talentat. Nu cred că este afectat de critica antrenorului, a patronului sau din partea mass-media. Când intră pe teren încearcă să-și facă treaba cât mai bine.

Din moment ce au un avans de opt puncte, CFR a avut un parcurs foarte bun. Sunt o echipă experimentată, în primul rând, e campioana României. Sper ca noi, ușor, ușor, să ne apropiem și să ne batem pentru primul loc. Cred că e devreme să vorbim, e de abia începutul returului, mai e și play-off-ul. Cred că se pot întâmpla multe lucruri până la final. Nicidecum o luptă în doi la titlu, sunt echipe care pot produce surprize”, a spus Toni Petrea.

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole