Toni Petrea, după ce a revenit cu victorie la FCSB: „A fost greu, foarte greu. Budescu nu este afectat de critica patronului”

Publicat: 22 nov. 2021, 08:45, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Toni Petrea, după ce a revenit cu victorie la FCSB:

Toni Petrea a revenit cu victorie la FCSB. Vicecampioana en-titre a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

„A fost greu, foarte greu. O primă repriză în care am pus presiune pe adversar, am încercat să facem un presing foarte avansat, să nu le dăm posibilitatea să construiască. Am reușit în mare parte, însă n-am reușit noi să punem în pericol poarta adversă. Am primit un gol la singura situație a adversarului din prima repriză, care ne-a cam amețit un pic.

La pauză, am avut o discuție cu băieții și le-am explicat ce vreau. Mă bucură faptul că, în repriza a doua, am pus și mai mare presiune pe adversari și am pus probleme. Am reușit să revenim și să câștigăm, într-un final incendiar, pot să spun.

Eu zic că agresivitate am avut, am recuperat mingi. Pe faza de atac, n-am găsit soluțiile potrivite la momentul potrivit. Ar fi trebuit să speculăm spațiile, dar ne-a lipsit ultima pasă și ne-am complicat în anumite momente.

Budescu e un jucător experimentat, pe lângă faptul că este foarte talentat. Nu cred că este afectat de critica antrenorului, a patronului sau din partea mass-media. Când intră pe teren încearcă să-și facă treaba cât mai bine.

Din moment ce au un avans de opt puncte, CFR a avut un parcurs foarte bun. Sunt o echipă experimentată, în primul rând, e campioana României. Sper ca noi, ușor, ușor, să ne apropiem și să ne batem pentru primul loc. Cred că e devreme să vorbim, e de abia începutul returului, mai e și play-off-ul. Cred că se pot întâmpla multe lucruri până la final. Nicidecum o luptă în doi la titlu, sunt echipe care pot produce surprize”, a spus Toni Petrea.

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte.