Tot ce nu știai despre sucul de cartofi. Cât de sănătos este acesta

Potrivit specialiștilor din medicina naturistă, sucul de cartofi este un leac eficient pentru bolile de rinichi, ficat și inimă, dar proprietățile benefice organismului uman nu se opresc aici.

Potrivit a doi medici de renume, printre care și Jovan Tucakov și Ivan Lesinger, sucul de cartofi este un remediu natural foarte eficient pentru gastrită. În tratamentul gastritei, se recomandă consumul unei linguri de suc de cartofi diluat cu puțină apă, cu 30 de minute înainte de fiecare masă. 

De asemenea, acesta scade eficient glicemia și este util în tratamentul bolilor pulmonare și al afecțiunilor respiratorii.

Mai mult decât atât, călugărul budist Tomizawa susține că un consum zilnic de 50 ml de suc de cartofi poate contribui semnificativ la vindecarea cancerului și a altor boli grave. 

Cum preparăm sucul de cartofi

Primul pas este să speli cartofii bine, să-i toci mărunt iar apoi să-i pui într-o pânză de in. Stoarce-i bine în pânză pentru a extrage sucul, sau cel mai eficient lucru, poți folosi un storcător de legume și fructe.

Acesta întărește sistemul imunitar, combate afecțiunile dermatologice, detoxifiază organismul, scade glicemia și are un efect anticancerigen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole