Tot ce nu știai despre sucul de cartofi. Cât de sănătos este acesta

Potrivit specialiștilor din medicina naturistă, sucul de cartofi este un leac eficient pentru bolile de rinichi, ficat și inimă, dar proprietățile benefice organismului uman nu se opresc aici.

Potrivit a doi medici de renume, printre care și Jovan Tucakov și Ivan Lesinger, sucul de cartofi este un remediu natural foarte eficient pentru gastrită. În tratamentul gastritei, se recomandă consumul unei linguri de suc de cartofi diluat cu puțină apă, cu 30 de minute înainte de fiecare masă. 

De asemenea, acesta scade eficient glicemia și este util în tratamentul bolilor pulmonare și al afecțiunilor respiratorii.

Mai mult decât atât, călugărul budist Tomizawa susține că un consum zilnic de 50 ml de suc de cartofi poate contribui semnificativ la vindecarea cancerului și a altor boli grave. 

Cum preparăm sucul de cartofi

Primul pas este să speli cartofii bine, să-i toci mărunt iar apoi să-i pui într-o pânză de in. Stoarce-i bine în pânză pentru a extrage sucul, sau cel mai eficient lucru, poți folosi un storcător de legume și fructe.

Acesta întărește sistemul imunitar, combate afecțiunile dermatologice, detoxifiază organismul, scade glicemia și are un efect anticancerigen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...