Trafic restricţionat pe A1 Sibiu – Deva, în zona localităţii Sălişte; sunt gropi în carosabil

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 272+500 de metri – 273, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, pe sensul de mers Deva către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

În cursul nopții trecute, opt mașini au fost avariate ca urmare a trecerii prin groapa nesemnalizată, unele cu două roți avariate.

Potrivit unui comunicat de presă, închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până în data de 5 septembrie, zona fiind semnalizată corespunzător.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers şi să semnalizeze din timp această intenţie, acordând multă atenţie manevrelor efectuate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...