Traficanți prinși în flagrant delict! Vindeau droguri de mare risc

Publicat: 22 apr. 2024, 19:52, de Filon Stan, în Justitie , ? cititori
Traficanți prinși în flagrant delict! Vindeau droguri de mare risc
Traficanti prinsi in flagrant delict! Vindeau droguri de mare risc

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Procurorii DIICOT au surprins în flagrant delict traficanți de droguri! Astfel, două persoane au fost prinse în timp ce ar fi comercializat o cantitate de cocaină (drog de mare risc), pe care ar fi procurat-o de la o altă persoană.

Traficanți prinși în flagrant delict

De asemenea, în urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe cu efecte psihoactive (cocaină, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă și 2 MMC),  sume de bani în lei, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă. Citește și Reţea de traficanţi de heroină din București, destructurată. Unul dintre „ajutoare” este ofiţer de poliţie

La data de 22 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus  reținerea celor 3 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Astăzi, 22 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Citește și Cum poate fi prevenit consumul de droguri la adolescenți. Implicarea părinților este esențială. Recomandările specialiștilor EXCLUSIV

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, precizează comunicatul DIICOT.