Tragedie: bebeluș de șapte luni găsit mort în pătuțul său

Conform „Il Corriere della sera” un bebeluș de șapte luni a fost găsit mort în pătuțul său, cel mai probabil decedat din cauză de SIDS. În duminica Paștelui catolic, o familie din localitatea Sordio, un oraș din provincia Lodi, s-a confruntat cu o dramă cumplită. Bebelușul de șapte luni a fost găsit mort în pătuț. Pur și simplu. Fără simptome, fără probleme, fără niciun semn în prealabil. Familia a crezut că doarme adânc și a tot încercat să-l trezească. Când și-a dat seama că e ceva în neregulă, a chemat ambulanța. Dar medicii n-au putut să mai facă nimic, în afară de a costata decesul.

Din primele cercetări se pare că micuțul a murit de SIDS. Sindromul morții subite a sugarului (SIDS) este moartea inexplicabilă, de obicei în timpul somnului, a unui copil aparent sănătos de mai puțin de un an. SIDS este uneori cunoscut sub numele de moartea din pătuț, deoarece sugarii mor adesea în pătuțurile lor. Deși cauza este necunoscută, se pare că SIDS ar putea fi asociat cu defecte în porțiunea creierului unui sugar care controlează respirația și trezirea din somn.

Pentru deplină edificare a cauzei morții, Parchetul Lodi a decis să dispună efectuarea autopsiei. Rezultatele acesteia ar putea fi gata la sfârșitul săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...