Transportul în comun din București se poate vedea direct pe Google Maps

Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din Capitală pot vedea de miercuri în aplicația Google Maps unde se află exact pe traseu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul cu care urmează să se deplaseze.

Conform unui comunicat al Primăriei Generale a municipiului București, aplicația calculează cea mai bună rută pe care o pot alege călătorii până la destinația finală, incluzând în variante metroul și/ sau trenul.

„Intermodalitatea este atât un element de noutate, cât și un mare avantaj pentru pasageri, care își pot alege sau schimba traseul în funcție de timpii de așteptare. Astfel, ne aliniem marilor Capitale europene în privința informării călătorilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Cu aceeași aplicație, călătorii se pot ghida în oricare din marile orașe din Europa”, se arată în comunicatul de presă al PMB.

Aplicația este disponibila pe majoritatea telefoanelor mobile, fiind foarte ușor accesibilă de către utilizatori.

Datele de localizare de pe GPS-ul mijloacelor de transport în comun ale operatorilor din regiunea Bucuresti – Ilfov sunt transmise în timp real către Google, iar orice utilizator al aplicației Maps le poate accesa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...