Trump a recunoscut că Biden a câștigat alegerile, dar apoi a revenit asupra mesajului: „Nu recunosc nimic”

Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj în care recunoștea că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, dar a adăugat că votul a fost fraudat.

„A câştigat pentru că alegerile au fost Falsificate”, a scris Trump într-un tweet. Președintele în exercițiu a continuat spunând că voturile au fost numărate de o „companie privată a Stângii Radicale, Dominion, cu o reputaţie proastă”.

La o oră după ce a postat acest mesaj, Trump a revenit cu un alt mesaj în care neagă ceea ce a scris anterior. „A câştigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu recunosc NIMIC! Avem un drum lung de parcurs. Acesta a fost un scrutin FALSIFICAT!”.

Toate statele americane au anunțat predicțiile oficiale ale alegerilor de pe 3 noiembrie, iar rezultatul îl dă câștigător pe Joe Biden cu 306 electori, în timp ce Donald Trump a obținut voturile a 232.

În ceea ce priveşte votul popular, Biden îl conduce pe Trump cu aproape 78 de milioane e voturi față de 72,6 milioane.

La mai bine de o săptămână de la alegerile prezidențiale din SUA, președintele în exercițiu, Donald Trump, refuză să accepte faptul că a pierdut cel de-al doilea mandat și acuză în continuare republicanii că au fraudat alegerile.

Echipele sale de avocați au deschis mai mult procese în statele pe care Trump le-a pierdut și cer anularea unor buletine de vot trimise prin poștă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...