Trump a recunoscut că Biden a câștigat alegerile, dar apoi a revenit asupra mesajului: „Nu recunosc nimic”

Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj în care recunoștea că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, dar a adăugat că votul a fost fraudat.

„A câştigat pentru că alegerile au fost Falsificate”, a scris Trump într-un tweet. Președintele în exercițiu a continuat spunând că voturile au fost numărate de o „companie privată a Stângii Radicale, Dominion, cu o reputaţie proastă”.

La o oră după ce a postat acest mesaj, Trump a revenit cu un alt mesaj în care neagă ceea ce a scris anterior. „A câştigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu recunosc NIMIC! Avem un drum lung de parcurs. Acesta a fost un scrutin FALSIFICAT!”.

Toate statele americane au anunțat predicțiile oficiale ale alegerilor de pe 3 noiembrie, iar rezultatul îl dă câștigător pe Joe Biden cu 306 electori, în timp ce Donald Trump a obținut voturile a 232.

În ceea ce priveşte votul popular, Biden îl conduce pe Trump cu aproape 78 de milioane e voturi față de 72,6 milioane.

La mai bine de o săptămână de la alegerile prezidențiale din SUA, președintele în exercițiu, Donald Trump, refuză să accepte faptul că a pierdut cel de-al doilea mandat și acuză în continuare republicanii că au fraudat alegerile.

Echipele sale de avocați au deschis mai mult procese în statele pe care Trump le-a pierdut și cer anularea unor buletine de vot trimise prin poștă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole