Ultima strigare la schi, în România: Pârtiile care mai sunt încă deschise

Mai multe pârtii de pe Valea Prahovei şi din Poiana Braşov sunt încă practicabile în acest weekend, deşi în ultimele zile temperaturile au fost pozitive.

La Sinaia se schiază pe domeniul de la 2000 de metri altitudine din Bucegi.

Sunt amenajate şi deschise pârtiile Valea Soarelui 2, Valea Soarelui 3, Călugărul 1, Lăptici 1, Lăptici 2, Lăptici 3, Valea Dorului 1 şi Variantă. În schimb, din cauza temperaturilor ridicate, au fost închise pârtiile Valea Soarelui 1, Genune, Călugărul 2, Călugărul 3 şi toate pârtiile de pe versantul estic: Drumul de Vară şi Pârtia Nouă.

Ultimul din sezonul de iarnă 2021-2022

La Braşov, sfârşitul acestei săptămâni este şi ultimul din sezonul de iarnă 2021-2022.

Zone din anumite pârtii din Poiana Braşov au fost închise din cauza faptului că nu mai asigurau condiţii optime de schi, fiind cazul pârtiilor Lupului inferior, zona din Ruia cuprinsă între gondolă şi Drumul Roşu, pârtia 3 D, Drumul albastru, Zidul mic, iar de sâmbătă şi partea inferioară a pârtiei Drumul Roşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...