Ultimatumul lui Elon Musk: Gata cu telemunca! Veniți la birou sau vă căutați alt job!

Patronul Tesla le cere angajaților constructori de mașini electrice să revină la birouri în cel mai scurt timp, sub amenințarea concedierilor, transmite RFI.

În mod cert, Elon Musk nu este un fan al telemuncii. Într-un mesaj intern adresat angajaților Tesla, omul de afaceri este foarte tranșant. Fiecare persoană care dorește telemuncă va trebui să fie la birou minimum  40 de ore pe săptămână (și am spus bine minimum) sau părăsește Tesla, este mesajul lui Elon Musk.

În e-mailul adresat angajaților, acesta precizează că va analiza personal toate cererile de exceptare de la această decizie. În opinia magnatului american, cu atât mai mult șefii trebuie să fie prezenți la birou, cu cât el însuși aproape a locuit în companie în aceste luni, altfel aceasta ar fi dat falimennt.

Elon Musk este conștient că unii giganți digitali au o politică diferită. Dar el spune că Tesla a creat și va realiza produsele cele mai atractive și mai importante din lume. Or ”asta nu se va face la telefon”, explică Musk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...