Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în Iași

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în localitatea Vlădeni din județul Iași.  La bordul aeronavei se aflau doi cetățeni englezi care au scăpat nevătămați. 

La scurt timp după incident, mai multe echipaje de urgenţă ale ISU Iaşi cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat s-au deplasat la fața locului.

La momentul sosirii echipajelor de urgență, cele două persoane implicate în accident, se aflau în afara oricărui pericol şi nu aveau nevoie de îngrijiri medicale.

„A fost o aterizare forţată în satul Borşa, localitatea Vlădeni. Două persoane, pilot şi copilot, au aterizat forţat din cauză că rămâneau fără kerosen. Nu au fost observate probleme medicale după ce am trimis acolo echipe medicale”, a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu pentru Digi24.

Reprezentanții ISU spun că aeronava care a aterizat forțat este în perfectă stare de funcţionare.

Cel mai probabil, avionul ar fi rămas fără combustibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...