Un băiețel și-a împușcat mama în cap. Aceasta se afla pe Zoom cu colegii de serviciu

Tragedia s-a petrecut în Florida, acolo unde un băiețel și-a împușcat mama, în timp ce aceasta era conectată pe Zoom și participa la o întâlnire cu colegii de serviciu. Din nefericire, femeia nu a putut fi salvată, iar tatăl copilului, acuzat că a lăsat arma la îndemâna copilului, a fost arestat. 

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, a fost acuzat de omor din neglijenţă şi de faptul că nu şi-a păstrat arma de foc într-un loc sigur, au anunţat poliţia şi procuratura, potrvit AFP.

Cu arma bărbatului, pe care acesta o păstra încărcată şi fără siguranţă, băieţelul a ucis-o pe Shamaya Lynn cu un singur glonţ, în zona capului. În acel moment, femeia de 21 de ani se afla în mijlocul unei întâlniri pe Zoom.

Una dintre fete şi-a pierdut cunoştinţa, sângera. Camera ei era deschisă, copilul ei plânge în fundal”, a povestit la telefon operatorului serviciilor de urgenţă una dintre colegele lui Lynn, conform unei înregistrări a apelului făcută publică de poliţie şi transcrisă de către publicaţia Orlando Sentinel.

Avery, care lipsea de acasă în momentul incidentului, a contactat serviciile de urgenţă la întoarcere, rugându-le să se „grăbească”, potrivit aceleiaşi publicaţii.

Poliţiştii trimişi la locul dramei l-au găsit pe Avery încercând să-şi resusciteze partenera în apartamentul lor din Altamonte Springs, un oraş aflat la nord de Orlando, Florida. Operațiunea de salvare a fost fără succes, moartea tinerei fiind pronunţată la scurt timp de către paramedici.

Data procesului nu a fost încă stabilită, a precizat un comunicat al procurorului Dan Faggard

În fiecare an, în Statele Unite, sute de copii ajung în posesia unor arme încărcate şi fără siguranţa pusă, pe care le descarcă în mod neintenţionat”, se arată într-un raport recent al Everytown For Gun Safety, o asociaţie care militează pentru o mai bună reglementare a armelor de foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...