Un bărbat decedat, adus cu mașina la Spitalul Victor Babeș din București. Medicii au chemat poliția

Un bărbat inconștient a fost adus la Spitalul Victor Babeș din Capitală, cu o mașină personală, de către trei persoane. Oamenii au precizat că bărbatul nu se simțea deloc bine din cauza coronavirusului, însă după ce medicii l-au consultat, au realizat că bărbatul era deja mort.

O mașină particulară, în care se aflau în total 4 persoane a sosit luni la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Cele trei persoane au precizat că l-au adus pe bărbat, un pacient în vârstă de 79 de ani pentru că prezenta o stare gravă generală, fiind suspect de COVID-19.

Medicii care l-au examinat pe bărbat, un infecționist și un medic de ATI, au constatat că persoana în cauză deja decedase, notează Digi24.

Așa cum prevede protocolul, la fața locului a fost chemată poliția. În urma certificărilor documentelor celorlalte trei persoane, s-a constatat că bărbatul suferea de numeroase afecțiuni neurologice și cardiace.

Astfel, Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a stabilit că nu este vorba despre moarte suspectă în cazul bărbatului decedat și adus la Matei Balș. Soția acestuia a decedat cu o zi în urmă, la un alt spital din București, din cauza COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...