Un bărbat din Argeș a ars de viu sub privirile soției

Un bărbat în vârstă de 83 de ani, din Argeș a ars de viu sub privirile soției, după ce a provocat, din greșeală, o explozie urmată de un incendiu.  

Incendiul a avut loc în comuna Suseni. La acel moment, bărbatul instala o butelie nouă la aragaz și a încercat să verifice dacă are scăpări, dar a folosit o lumânare aprinsă. Acela a fost momentul când bărbatul a provocat o explozie, urmată de un incendiu.

Soția bărbatului, aflată într-o cameră alăturată, a auzit strigătele disperate ale soțului. Femeia nu a stat pe gânduri și a încercat să stingă flăcările care-l înconjurau pe bătrân, dar n-a reușit.

În ultima clipă, femeia de 78 de ani a fost salvată de un vecin care a tras-o afară din casă.

„S-a dus să pună butelia și a încercat-o cu lumânarea și odată a luat foc! Foc mare, nu așa! M-a strigat el, am luat apă, am aruncat cu căldarea apă, degeaba ! De ce aruncăm apă, de aia ardea mai rău.”, a mărturisit femeia pentru realitatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...