Un cadavru… fals

Polițiștii din comitatul Cambridgeshire Police, Marea Britanie, își vedeau zilele trecute, liniștiți d-ale lor, când un telefon dat de cineva pe la ora prânzului, i-a băgat pe toți în alertă.

Omul care sunase arătase, îngrozit, că a văzut cum dintr-un vehicul care se deplasa pe autostrada M11 ieșea o pereche de picioare de om. Ele, picioarele, fuseseră învelite într-un covor rulat, dar, pesemne, scăpaseră din strânsoarea covorului.
Era clar, în mașina semnalată se transporta un cadavru. Poate chiar de către criminal. Așa că, s-a sunat mobilizarea, s-a dat alarma, s-a intrat, la modul serios, în pâine. Nu după mult timp, polițiștii au identificat mașina într-o parcare. Și, conform protocolului, au trecut la reținerea șoferului și identificarea cadavrului.

Desigur, pistoale, larmă, zarvă, ca în orice operațiune serioasă. Dar, surpriză totală. Cadavrul nu era cadavru. Era doar un manechin din material de plastic pe care cineva îl transporta la o petrecere aniversară cu tematică din povești. Sigur, s-au amuzat și polițiștii. În fond, totul e bine când se termină cu bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole