Un celebru rapper a fost ucis cu sânge rece, în fața unei patiserii (Video)

Publicat: 18 nov. 2021, 14:53, de Vlad Ciotoran, în LIFESTYLE , ? cititori
Un celebru rapper a fost ucis cu sânge rece, în fața unei patiserii (Video)

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal miercuri, în faţa unei patiserii din Memphis, Tennessee.

Adolph Robert Thornton Jr., pe numele real, se afla în Memphis pentru un eveniment caritabil anual de Ziua Recunoştinţei, potrivit news.ro. În momentul tragediei, rapper-ul era în drum spre evenimentul la care împărţea curcani când s-a oprit la patiserie şi a fost împuşcat mortal. Avea 36 de ani.

Şeful poliţiei din Memphis, CJ Davis, a spus că ofiţerii au răspuns unui apel legat de atac la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis. Victima, pe care poliţia a identificat-o ca fiind Thornton, a fost declarat decedată la faţa locului. Primarul oraşului, Jim Strickland, a spus că decesul lui Young Dolph oferă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracţiunile violente”.

Davis a spus miercuri noapte, la o conferinţă de presă, că poliţia a trimis mai mulţi agenţi în zonele afectate de infracţiuni şi a încurajat oamenii să nu îşi părăsească locuinţele. Ea a spus că, deocamdată, nu este clar motivul atacului şi că anchetatorii încearcă să afle detalii pentru a identifica asasinul.

Young Dolph, născut în Chicago şi mutat cu familia în Memphis în copilărie, şi-a lansat cariera cu mai multe mixtape-uri, în 2008. Albumul lui „Rich Slave” din 2020 a ajuns până pe locul patru în Billboard 200.

Potrivit ziarului Commercial Appeal, el a fost victima a două atacuri cu armă de foc în 2017 – în Charlotte (Carolina de Nord), când cineva a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blindat, şi în Los Angeles, când a fost rănit grav după ce o persoană a tras în el de mai multe ori.

Variety a scris că el era verişorul lui Juice WRLD, rapper din Chicago care a murit în 2019 din cauza unei supradoze de droguri.