Un celebru rapper a fost ucis cu sânge rece, în fața unei patiserii (Video)

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal miercuri, în faţa unei patiserii din Memphis, Tennessee.

Adolph Robert Thornton Jr., pe numele real, se afla în Memphis pentru un eveniment caritabil anual de Ziua Recunoştinţei, potrivit news.ro. În momentul tragediei, rapper-ul era în drum spre evenimentul la care împărţea curcani când s-a oprit la patiserie şi a fost împuşcat mortal. Avea 36 de ani.

Şeful poliţiei din Memphis, CJ Davis, a spus că ofiţerii au răspuns unui apel legat de atac la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis. Victima, pe care poliţia a identificat-o ca fiind Thornton, a fost declarat decedată la faţa locului. Primarul oraşului, Jim Strickland, a spus că decesul lui Young Dolph oferă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracţiunile violente”.

Davis a spus miercuri noapte, la o conferinţă de presă, că poliţia a trimis mai mulţi agenţi în zonele afectate de infracţiuni şi a încurajat oamenii să nu îşi părăsească locuinţele. Ea a spus că, deocamdată, nu este clar motivul atacului şi că anchetatorii încearcă să afle detalii pentru a identifica asasinul.

Young Dolph, născut în Chicago şi mutat cu familia în Memphis în copilărie, şi-a lansat cariera cu mai multe mixtape-uri, în 2008. Albumul lui „Rich Slave” din 2020 a ajuns până pe locul patru în Billboard 200.

Potrivit ziarului Commercial Appeal, el a fost victima a două atacuri cu armă de foc în 2017 – în Charlotte (Carolina de Nord), când cineva a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blindat, şi în Los Angeles, când a fost rănit grav după ce o persoană a tras în el de mai multe ori.

Variety a scris că el era verişorul lui Juice WRLD, rapper din Chicago care a murit în 2019 din cauza unei supradoze de droguri.

1 COMENTARIU

  1. „Centrul de criminalistică regională West Tennessee din Memphis a primit o notificare cu privire la decesul raportat al lui Adolph Thornton, Jr. și în prezent investighează”, a declarat directorul Centrului regional de criminalistică West Tennessee Benjamin J. Figura , dr., D-ABFA, pentru Us pe miercuri într-o declarație.
    Rapperul „Aspen” a intrat miercuri în Makeda’s Butter Cookies pentru a cumpăra prăjituri, când cineva a venit cu mașina și l-a împușcat, a declarat proprietarul magazinului, Maurice Hill , pentru Fox13 după incident. Hill și-a amintit că împușcătura a avut loc în jurul orei 13:00 CT.

    Tânărul Dolph, al cărui nume real este Adolph Robert Thornton Jr., s-a născut în Chicago, dar familia sa s-a mutat în Memphis când el avea 2 ani.
    A devenit faimă în 2016, după lansarea albumului său de debut, King of Memphis . Recordul a atins vârful pe locul 49 în topul Billboard 200.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole