Un consilier judeţean PSD și-a reclamat un coleg: Am sunat la 112, efectiv i-am spus că dacă nu se linişteşte, sun la 112

A fost deschis un dosar penal în Vaslui, după ce consilierul judeţean PSD Bogdan Popa, manager al Spitalului municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi, a reclamat la numărul de urgenţă 112 faptul că ar fi fost agresat de un coleg de partid, consilierul local Claudiu Romila, regizor la Teatrul Nottara din Bucureşti.

Incidentul a avut loc chiar de Ziua Unirii Principatelor Române. La acel moment, cei doi consilieri au decis la un bar.

„Pe 24 ianuarie, ora 14.41, Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din municipiul Huşi, ar fi fost agresat, fiind indicat şi un prezumtiv autor.

Totodată, persoana vătămată a sesizat şi faptul că, ar fi fost deposedată de un telefon mobil, de către acelaşi prezumtiv autor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate şi dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Managerul Spitalului municipal Huşi a declarat că a fost doar o dispută verbală și sunat la 112 pentru a-l linişti pe colegul său.

„Am fost şocat când am văzut în presă ce amploare s-a dat unei discuţii între doi prieteni. De la o discuţie pe un ton mai înflăcărat până la scaune în cap şi pumni în gură, e distanţă foarte mare. E furtună într-un pahar cu apă. Am sunat la 112, efectiv i-am spus că dacă nu se linişteşte, sun la 112 şi asta am făcut. Era o dispută verbală, sub nicio formă alte chestiuni. (…) Eram doar noi doi într-o dispută prietenească de-a dreptul, o dispută verbală. Că te mai gratulezi cu anumite amabilităţi, asta e o altă poveste, dar de aici până la ce amploare s-a dat, nu ştiu de unde atâta improvizaţie”, a declarat, pentru Agerpres, Bogdan Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ion Teleanu

Cele 23 de ținte de la Montreal, ignorate de România

Către sfârșitul anului trecut, mai exact în perioada 7-19 decembrie 2022, s-a desfășurat la Montreal, Canada, conferința privind diversitatea biologică. Evenimentul a trecut neobservat...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...