Un deputat moldovean ar fi fost violat „în sensul propriu al cuvântului” de șase oameni de afaceri

Șase oameni de afaceri din Republica Moldova ar fi violat „în sensul propriu al cuvântului” un deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Cei șase ar fi căutat astfel să se răzbune pe politician.

Afirmația a fost lansată de primarul orașului Bălți, Renato Usatîi (foto), în cadrul unei emisiuni susținute la TV8 Moldova.

„Vă dau un caz real. Există un deputat al parlamentului, care a făcut foarte multe lucruri rele pe timpul lui Plahotniuc (Vladimir Plahotniuc, politician și om de afaceri din Republica Moldova, prim-vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova între 30 decembrie 2010 și 15 februarie 2013, n.r.). Știți cu ce s-a terminat? S-au întâlnit șase oameni de afaceri din Republica Moldova, care au suferit foarte mult din cauza acțiunilor acestui deputat, încă de pe timpul lui Plahotniuc, și l-au violat, în sensul direct al cuvântului”, a declarat Usatîi.

Tratat cu neîncredere de moderatoare, primarul și-a întărit afirmațiile, fără să dea mai multe informații.

„Nu ma băgați în detalii, deoarece eu când am auzit, mi-am făcut cruce. Când oamenii erau deja atât de mult amenințați, speriați, delapidați de averi, iată cum s-o terminat o întâlnire a unui deputat cu șase oameni de afaceri”, a continuat Usatîi.

La insistențele moderatoarei, de a proba în vreun fel afirmațiile, politicianul a devenit ironic.

„O să iasă el să dea detalii. Ori o să iasă rudele din partea mirelui ori din partea miresei. Vă spun doar la ce pot ajunge oamenii când sunt batjocoriți”, a mai spus primarul din Bălți.

Numele lui Renato Usatîi a fost legat de mai multe tentative de omor, scandaluri și declarații controversate. În 2015 a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău pentru 72 de ore, fiindu-i intentat un dosar penal pentru violarea dreptului la secretul corespondenței.

În 2014, Usatîi afirma că, dacă va ajunge la putere, va construi o replică a Marelui Zid Chinezesc la frontiera dintre România și Republica Moldova. „Voi închide Ambasada SUA și voi face în loc un club de karaoke, dacă aceștia nu se vor purta cum trebuie. Și așa va păți orice ambasadă, dacă se va implica în treburile noastre”, mai spunea Usatîi în timpul campaniei electorale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...