Un hoț a adormit într-un magazin, după ce a consumat în exces alcool

Publicat: 03 apr. 2021, 17:30, de Andreea Borcilă, în ACTUALITATE , ? cititori
Un hoț a adormit într-un magazin, după ce a consumat în exces alcool

Un hoţ din localitatea Glăvăneşti a adormit în magazinul din care furase mai multe bunuri, după ce a consumat în exces băuturi alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Măriuca Amariei, a declarat, sâmbătă, că bărbatul a fost găsit dormind în incinta magazinului de administratorul acestuia, când a venit să deschidă unitatea, scrie Agerpres.

„Poliţiştii din Glăvăneşti au fost sesizaţi la data de 2 aprilie, în jurul orei 07:30, prin apel 112, de către o persoană de gen feminin, de 48 de ani, în calitate de administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri. La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în incinta societăţii comerciale. Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru furt calificat. 

Citește și: