Un mare abator din Germania caută măcelari în România. Cât de mare este salariul

Cum mai este puțin timp până la Crăciun, abatoarele din Germania, cel mai mare producător de carne de porc din Europa, lucrează din plin și au nevoie de forță de muncă, inclusiv din România. Se caută pesoane calificate, dar și fără experiență în domeniu, iar salariul  pornește de la 12 euro pe oră, potrivit unui anunț al angajatorului.

În abatoarele din Germania muncesc mii de români, care nu o dată s-au plâns de condițiile grele de muncă, ‘’sclavia’’ modernă, cum au numit-o mulți. Chiar și așa sunt destui dispuși să lucreze aici.

De data aceasta, oferta vine din partea concernului Westflesich, unul din principalii jucători la nivel european în producția de carne, cu exporturi în 40 de țări din întreaga lume.

‘’Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în domeniul alimentar  în hala de producție la împachetare și etichetare de produse din carne de porc și vită, carne tocată, frigărui, hamburger, steak etc. Angajarile vizează muncitori calificați sau necalificați pe un salariu care începe de la 12 euro și care poate crește în funcție de experiență sau de rapiditatea de a învăța sarcini noi la locul de muncă’’, se arată în anunțul angajatorului.

De asemenea, se asigură transparență prin documentarea întregului proces de angajare, inclusiv actele necesare pentru alocația copiilor, sprijin pentru școala de șoferi, cursuri de limba germană etc.

Nemții pun la dispoziție contracost cazare (270 de euro pe lună) și transport (naveta de la serviciu la cazare si de la cazare la serviciu 120 euro pe lună), dacă este nevoie, se mai precizează  în anunț.

Concernul Westflesich, cu sediul în Münster, Westfalia, are aproximativ 7.500 de angajați.

Citește și Cât costă carnea de porc la Lidl de sărbători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...