Un model de pe Instagram i-a revoltat pe iubitorii de animale după ce și-a tatuat pisica din rasa Sfinx

Elena Iwanickaya, un model de fitness din Ucraina, a primit critici din partea internauților după ce și-a tatuat pisica Sfinx. Fotografiile au fost postate pe contul personal de Instagram.

Un model de fitness de pe Instagram a stârnit controverse după ce și-a tatuat pisica Sfinx. Iubitorii de animale i-au reproșat că a abuzat de animalul ei companie. În ciuda valului de critici, modelul continuă să posteze fotografii cu felina pe rețeaua de socializare.

Le-a explicat fanilor întregul proces prin care a trecut Yasha, asigurându-i că felina s-a simțit confortabil pe tot parcursul ședinței.

„Viața acestei pisici este mai bună decât a ta. Nu a fost castrat și nu va fi niciodată, pentru că asta înseamnă cruzimea adevărată. Medicul veterinar ne-a însoțit la ședința de tatuat, așa că totul a fost sub control”, a explicat tânăra într-o postare pe social media.

Modelul a mai spus că Yasha nu a simțit nicio durere și s-a comportat normal după ce ședința s-a încheiat. În plus, pisica are contul ei personal de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 4500 de fani.

„Să abuzezi de animale nu este ceva cu care să te mândrești. Dacă vrei un tatuaj, fă-l pe pielea ta, nu pe pisica ta”, a fost unul dintre mesajele transmise de fani.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole