Un mort și trei răniți într-un accident auto în Bistrița – Năsăud

O femeie de 50 de ani a murit și trei persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident între două mașini, produs în localitatea Sieu Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 17 Bistrița-Beclean, la kilometrul 46, în apropierea localității Șieu-Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

Echipajele ISU Bistrița-Năsăud au găsit, la locul producerii accidentului, patru victime, dintre care o femeie încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara mașinilor, conștiente și cooperante, fără leziuni care să le pună viața în pericol.

Femeia a fost extrasă din mașină de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resuscitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Două echipajde prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița–Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...