Un nou atac armat în SUA. 10 persoane au murit

Atac armat în SUA! Un bărbat înarmat a deschis focul într-un supermarket din statul american Virginia și a ucis 10 oameni. Atacul a avut loc într-un supermarket Walmart din Chesapeake.

După ce a deschis focul și a rănit mai multe persoane, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor. Mai mult, presa internațională relatează că bărbatul ar fi fost un manager de magazin. Atacul a fost confirmat și de autoritățile din Chesapeake, care au scris pe Twitter că „poliția a confirmat un atac armat cu morți la Walmart”.

Totodată, un agent de poliție a precizat că „până la 10 oameni au fost uciși” și mai mulți au fost răniți. Însă, până în acest moment nu se cunoaște încă motivul acestui atac sângeros.

La scurt timp după atac, un clip video a apărut pe internet în care un presupus martor ocular, care poartă o uniformă de angajat , descrie ce s-a întâmplat. Bărbatul relatează că a ieșit din spațiul pentru angajați în timp ce managerul intra.

După, acesta a deschis focul. „Am pierdut câțiva colegi”, spune el, clarificând că nu știe câți dintre aceștia au fost împușcați și câți au murit. La acel moment, în magazin se afla și o femeie, care vorbea cu fiica ei prin mesaje. Ea spune că femeia se află în stare de șoc dar că nu a fost rănită.

Mark Warner, senatorul federal din partea Virginiei a scris că este „dezgustat de acest nou atac armat”.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...